Slik: literaire podcast met Herman Koch

Redactie BoekenweekOverig Nieuws

De Jerks van Slik

Radio Slik is een literaire podcast, waar schrijvers met verhalen voor even in je oor kruipen. Korte verhalen, die bekende en minder bekende schrijvers speciaal voor Slik schrijven, met een thema als handreiking. Deze eerste officiële editie heeft als onderwerp ‘Jerks’. Met bijdragen van Herman Koch, Simone Atangana Bekono, Henk van Straten, Koen Frijns, Jonathan Griffioen en Juliet Gagnon.

Te beluisteren op: www.radioslik.nl >

Boekenlegger ‘jerks’
Voor de promotie van Slik illustreerde kunstenaar Jeroen de Leijer zes ‘jerks’, voor zes verschillende boekenleggers. Gratis te verkrijgen bij je boekhandel en op diverse andere plekken. Zelf een stapeltje opgestuurd krijgen voor je boekhandel of bibliotheek? Stuur een mail naar stan@stichtingwatershed.nl.

Slik Live op 2 april
Zondag 2 april presenteren we in De Kapel in Eindhoven van 15.00 – 17.00 ons podium Slik Live, met bijdragen van o.a. Hanna Bervoets en Henk van Straten.

Over Slik
Slik is een productie van Watershed, een stichting die schrijvers in Nederland en daarbuiten helpt zichzelf te ontwikkelen en nieuwe publieksgroepen te bereiken.

www.stichtingwatershed.nl

Neem voor meer informatie contact op met Stan van Herpen: 06 – 1814 8859 of stan@stichtingwatershed.nl