Keuze-van_500   Isa-Hoes_220x308
Isa Hoes geeft haar boekentips uit de collectie van de bibliotheek:

Gustaaf Peek  – Godin, held
“Een ontzettend mooi geschreven intiem boek. Tegelijkertijd opwindend en ontroerend. Het boek begint bij het laatste hoofdstuk en eindigt bij het eerste. Hierdoor is er een constante, soms geheimzinnige spanning voor een verhaal over de ultieme liefde.”

Jonathan Franzen De correcties
“Ik was overweldigd door de stijl en taal. Ik vroeg me meteen af: waarom schrijf ik zelf eigenlijk nog? De correcties is het toonbeeld van The Great American Novel. Het vraagt veel van je, maar je krijgt er ook veel voor terug.”

Kim van Kooten en Pauline Barendregt  – Lieveling
“Wat een stoer boek. Een heftig verhaal op een luchtige manier beschreven, waardoor het des te harder binnenkomt. De constante angstaanjagende sfeer is in elke zin voelbaar. Zeker met het gegeven dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal in het achterhoofd.”

Griet Op de Beeck  – Kom hier dat ik u kus
“Dit verhaal kwam heel erg dichtbij. Dit verhaal begeeft zich in de wereld die de mijne is. Ik had het boek in een ruk uit, had een brok in mijn keel. De hoofdpersoon, de zoekende vrouw, is meer dan herkenbaar.”

Myrthe van der Meer – UP
Dubbele gevoelens. Prachtig geschreven, straight from the heart. Maar wat een heftige leeservaring. Het riep zoveel herinneringen op. Het kwam allemaal erg dichtbij, raakte me diep, maar heeft me ook geholpen iemand die bipolair is beter te begrijpen.

Terug naar het overzicht >