De Bestseller 60 week 27

Redactie BoekenweekOverig Nieuws

Top 5 van bestverkochte boeken:

  1. Goede dochter – Karin Slaughter
  2. Het leven van een loser. Drie keer niks – Jeff Kinney
  3. De dorst – Jo Nesbø
  4. De tolk van Java – Alfred Birney
  5. Het eiland – John Grisham

Geschiedenis van de mens, kracht van betekenis, succesvolle zakenvrouwen, deel vijf van de Courtney-reeks en nog veel meer!


De mens door de tijd

Wie is de mens? Hoe zijn we zo geworden als we nu zijn? In Sapiens neemt historicus Yuval Noah Harari de lezer mee op een fascinerende reis door de geschiedenis van de mensheid. Snelle stijger, van 18 naar 8.


Betekenis geven aan je leven

Op basis van psychologisch onderzoek en inzichten uit de filosofie en de literatuur laat psychologe Emily Esfahani Smith in De kracht van betekenis zien hoe we een zinvol leven kunnen vormgeven. Hoogste nieuwe, op 45.


Handvatten voor een succesvol leven

Hoe bouw je een netwerk op? En hoe combineer je jouw ambities met je sociale leven? De vrouwelijke ondernemers Martje Haverkamp en Emilie Sobels verzamelden in Babe, you got this verschillende adviezen van inspirerende, succesvolle zakenvrouwen. Nieuw, op 52.


Vader en dochter in oorlogstijd

Na de dood van zijn vrouw blijft Leon achter met zijn dochter Saffron in het corrupte Kenya. Om haar veilig te stellen stuurt Leon Saffron naar Londen – maar daar breekt de Tweede Wereldoorlog uit. Zullen vader en dochter de oorlog overleven? De schreeuw van de strijder is het vijfde deel van de Courtney-reeks van Wilbur Smith. Nieuw, op 59.


Bestverkochte boek tijdens Spannende Boeken Weken

Goede dochter van Karin Slaughter staat deze week nog steeds op 1. Het was het bestverkochte boek tijdens de Spannende Boeken Weken. De verkoop van thrillers nam tijdens de Spannende Boeken Weken toe met 13%.

Meer thrillers in de top 10 van De Bestseller 60 van deze week: De dorst van Jo Nesbø, op 3; Het eiland van John Grisham, op 5 en Het paradijs van Suzanne Vermeer, op 6.