De Bestseller 60 week 24

Redactie BoekenweekOverig Nieuws

Top 5 van bestverkochte boeken:

  1. De dorst – Jo Nesbø
  2. De tolk van Java – Alfred Birney
  3. Het leven van een loser 11. Drie keer niks. – Jeff Kinney
  4. Het paradijs – Suzanne Vermeer
  5. Zondagochtend breekt aan – Nicci French

Nieuwe Jo Nesbø, creatieve loser, feestgerechten, een spirituele reis en meer!

Een bloeddorstige date

De dorst is de nieuwe thriller van de Noorse bestsellerauteur Jo Nesbø. Het lichaam van een vrouw wordt na een Tinderdate dood teruggevonden. Aan detective Harry Hole de taak om de dader op te sporen. Nieuw, op 1.

De Spannende Boeken Weken zijn begonnen. Deze week meer bloedstollend leesvoer in De Bestseller 60 dus, onder meer Naar bed, naar bed van M.J. Arlidge, nieuw op 25, en Koorts van Deon Meyer, snelste stijger, van 52 naar 15.

Het leven van een creatieve loser

Drie keer niks is het elfde deel van de succesvolle reeks Het leven van een loser van Jeff Kinney. Bram Botermans is een held in gamen, maar is hij ook creatief? In dit deel onderzoekt Bram zijn filmtalent en maakt een griezelfilm. Nieuw, op 3.

Nog een nieuw kinderboek in De Bestseller 60: Raveleijn. De bende van de Witte Veer van Paul van Loon, op 58.

Feestelijk gevormde gerechten

Powerfood. The party edition is alweer het vierde boek van voedingsdeskundige Rens Kroes. Het boek staat vol hartige en zoete gerechten, lekkere drankjes en heerlijke taarten. Dit alles gegoten in een feestelijk thema. Nieuw, op 6.

Ook nieuw in De Bestseller 60 deze week: Food talk met glutenvrije gerechten van foodblogger Bénine Bijleveld en model en fotografe Kim Feenstra, op 19.

Een spirituele reis

Op zijn sterfbed belooft de vader van Eva dat hij op haar zal wachten in de hemel. Jaren later maakt Eva een spirituele reis op zoek naar de hemel op aarde. Op zoek naar de hemel van Hans Peter Roel onderzoekt het geheim van een gelukkig leven. Het boek werd eerder uitgegeven als Hoop liefde & vergeven. Nieuw, op 49.