De Bestseller 60 week 22

Redactie BoekenweekOverig Nieuws

Top 5 van bestverkochte boeken:

  1. De tolk van Java – Alfred Birney
  2. In het buitengebied – Adriaan van Dis
  3. My way – Monica Geuze
  4. Het paradijs – Suzanne Vermeer
  5. Zondagochtend breekt aan – Nicci French

Feyenoord, de nieuwe Hobb, haartips van Xelly, rock ‘n roll en nog veel meer!

Eerste van de eeuw

Feyenoord won in 2017 het kampioenschap; de eerste landstitel voor de Rotterdamse club sinds de eeuwwisseling. Sportjournalist Willem Vissers en voetbalanalyticus Bart Vlietstra verzamelden in Feyenoord interviews met spelers uit de Volkskrant. Deze worden aangevuld met stukken van supporters, Louis van Gaal, Ronald Koeman en nog vele anderen. Hoogste nieuwe binnenkomer, op 6.

Meer nieuw voetballeesvoer in De Bestseller 60 van deze week: Feyenoord. Onvergetelijk 2016-2017 van M. Verkamman, J. Visser en M. Lievisse Adriaanse op 25, Kampioenen! van Mikos Gouka, op 30 en de snelste stijger van 35 naar 15: Het eeuwige gezeik van Giphart en Kluun.

Offers van wraak

Het lot van de moordenaar is het derde en laatste deel van De Boeken van Fitz en de Nar van fantasyschrijfster Robin Hobb. Wanneer Fitz’ dochter Bij wordt ontvoerd door de Raad, zint Fitz op wraak. Hij vertrekt naar de stad Clerres vanwaar zich een spannend avontuur ontvouwt waarin Fitz ingrijpende offers moet brengen. Nieuw in De Bestseller 60, op 26.

Boek vol haarscherpe tips

Visagiste en haarstyliste Xelly Cabau van Kasbergen reist de hele wereld over voor shoots en shows. In Hair deelt zij de inspiratie die zij tijdens haar reizen opdoet en vertelt ze welke kleur en haarstijl het beste bij je passen. Een praktisch boek vol weetjes en snelle haartips – van beach waves en stijl haar tot glamourkrullen. Nieuw in De Bestseller 60, op 34.

Liefde, glamour en rock ‘n roll

In Vallen van Jackie van Laren, is journaliste Anne Miller verloofd met Ian. Maar na een ontmoeting met Rory Maquary, de leadzanger van een wereldberoemde rockband, blijkt ze het niet alleen goed te kunnen vinden met zijn zoontje, maar lijkt ze te zijn gevallen voor Rory! Om haar carrière een boost te geven gaat Anne mee op tournee om een exclusief diepteartikel over de band te schrijven. Nieuw, op 37.