Nieuws

Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Treinschrijfdag

15 maart 2020 @ 09:00 - 18:00

€20,

Bijna nog mooier dan reizen met de trein, is schrijven in de trein. In de trein gebeurt altijd wat. Je bent altijd ergens. Ongemerkt kom je er. Op papier en in het echt. Je hoeft alleen maar te vertrekken en je bent vertrokken. En met een beetje mazzel, heb je nog vertraging ook.

Met het Boekenweekgeschenk reis je gratis door heel Nederland. Onderweg krijg je van de schrijfdocenten van Schrijven & Schrappen leuke schrijfopdrachten. Je schrijft in de trein, op perrons en in restauraties. Soms zijn de andere reizigers je publiek. Sta er niet van te kijken als iemand een extra station meerijdt om jouw gedicht of verhaal af te horen.

De route is voor de deelnemers aan de Treinschrijfdag een verrassing, maar de reisleider/schrijfdocent weet altijd waarheen en waarvoor.

We vertrekken uit Bergen op Zoom, maar we kunnen de route zo plooien dat je aan kunt haken. Wil je met een groep (min 8 – max 12) van een bepaald station vertrekken? laat het ons tijdig weten, dan zorgen we dat een van onze schrijfdocenten daar vandaan vertrekt.

Gegevens

Datum:
15 maart 2020
Tijd:
09:00 - 18:00
Kosten:
€20,
Evenement Tags:
Site:
www.schrijvenenschrappen.nl

Organisator

Schrijven & Schrappen
Telefoon:
643055253
E-mail:
peter@onz-vormtaal.nl
Site:
www.schrijvenenschrappen.nl

Locatie

NS station Bergen op Zoom
stationsplein
Bergen op Zoom, Noord-Brabant 4600 AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0643055253
Site:
www.schrijvenindetrein.nl