Nieuws

Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SPAGAAT 2.0

maart 7 @ 20:00 - 22:00

€12,50

WAT ALS JE KIEST?
Solovoorstelling SPAGAAT 2.0 door Peter WJ Brouwer
Op zaterdag 7 maart speelt schrijver en muzikant Peter WJ Brouwer in Theater de Leeuw in ARNHEM zijn meest volledige solovoorstelling SPAGAAT 2.0.

De Boekenweek staat dit jaar in het teken van hen die ons voorstellingsvermogen vergroten: de dwarsdenkers, die tegen de stroom inwerken en onafhankelijk willen zijn. Schrijver en muzikant Peter WJ Brouwer gooit een steen in de vijver, door er openlijk voor uit te komen dat hij niet kan – en wil – kiezen.
… met gastoptredens van niemand minder dan schrijfster FELICITA VOS (bekend o.a. van de romans Ravage en Spaans bloed) en
multidisciplinair kunstenaar ALBERT VAN DER WEIDE

PETER BROUWER IS EEN VERHALENVERTELLER PUR SANG. Daarnaast is hij een multi-kunstenaar die niet kon kiezen. Hij liet een carrière als beroepsmusicus achter zich om schrijver te worden en schreef o.a. een goed besproken roman. Toen hij eenmaal begon te publiceren, kwam de muziek weer op zijn pad. Brouwer speelde vorig jaar al try-outs in o.a. Utrecht, Arnhem en Amsterdam. Dit jaar speelt hij zijn meest volledige versie: SPAGAAT 2.0!

“… echt ‘kleinkunstig’ is Peter Brouwer eigenlijk niet. Hij is vooral schrijver van intrigerend mooie gedichten en verhalen, en uitstekend pianist/accordeonist.” – Caroline In ’t Veld, schrijfster, zangeres en componist

Gegevens

Datum:
maart 7
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€12,50
Site:
www.theaterdeleeuw.nl/product/spagaat-2-0-peter-brouwer-7-maart

Locatie

Theater de Leeuw, Arnhem
Leeuwensteinplein 1
ARNHEM, Gelderland 6824 DA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 – 26 71 85 96
Site:
www.theaterdeleeuw.nl/product/spagaat-2-0-peter-brouwer-7-maart