Nieuws

Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Signeersessie Jeroen Windmeijer

8 maart 2020 @ 14:00 - 15:30

Gratis

Op zondag 8 maart verwelkomen wij in de Boekenweek Jeroen Windmeijer met zijn nieuwe boek Het Isisgeheim, welke hij samen geschreven heeft met Jacob Slavenburg. Kom langs tijdens deze signeersessie bij De Vries Van Stockum in Den Haag. Jeroen staat open voor vragen, een leuk gesprek én natuurlijk signeert hij graag zijn nieuwe boek!

Wanneer het Leidse Rijksmuseum voor Oudheden zich opmaakt voor een grootse tentoonstelling over Egypte, doet conservator Ariadne een fantastische ontdekking in een gouden beeldje van de godin Isis: de Egyptische moedergodin blijkt al eeuwenlang een groot geheim met zich mee te dragen.

Al snel raken Ariadne en haar collega Thees verstrikt in een onzichtbaar netwerk met internationale vertakkingen. Big Pharma is geïnteresseerd in haar vondst – net als een gerespecteerd genootschap uit Engeland. Hun pogingen het mysterie te ontrafelen leiden hen naar Oxford, naar de oevers van een rivier met een wel heel bijzondere naam…

Thrillerauteur Jeroen Windmeijer verwierf faam met bestsellers als Het Pauluslabyrint en De offers, waarin hij feiten en fictie op onnavolgbare wijze met elkaar weet te verbinden. Cultuurhistoricus Jacob Slavenburg schreef boeken over het christendom, esoterische stromingen, mystiek en spiritualiteit. Hun vriendschap en kennis van geschiedenis en religie leidde tot Het Isisgeheim.

Datum: Zondag 8 maart 2020
Tijd: 14.00 – 15.30 uur
Locatie: De Vries Van Stockum, Spui 40 in Den Haag
Toegang: Gratis

Foto: Taco van der Eb

Locatie

De Vries Van Stockum Den Haag
Spui 40
Den Haag, Zuid-Holland 2511 BS Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
070-3028110
Site:
www.vanstockum.nl