Nieuws

Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PAAGMAN – Interview Mensje van Keulen

15 maart 2020 @ 15:00 - 16:30

Gratis

Zondag 15 maart 2020 15:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zondag 15 maart is Mensje van Keulen om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Zij zal naar aanleiding van haar boek Ik moet u echt iets zeggen geïnterviewd worden door Hans Smit. Aansluitend zal zij signeren.

Ik moet u echt iets zeggen
In Ik moet u echt iets zeggen van Mensje van Keulen komen ogenschijnlijk gewone mannen en vrouwen aan het woord die reden genoeg hebben om het leven niet altijd als een feest te omarmen.
Wat aanvankelijk een doodgewone situatie lijkt mondt uit in de naakte waarheid, soms subtiel onthuld, soms als een mokerslag uitgedeeld. Een vrouw meldt aan de ontbijttafel achteloos en totaal onverwacht dat ze wil scheiden, een andere vrouw neemt wraak op haar bedillerige echtgenoot door de erfenis van zijn moeder een rol te laten spelen, de moeder van een moorddadige zoon doet een verrassend beroep op de rechter. Mensje van Keulen geeft een stem aan personages die niet vaak gehoord worden.

Mensje van Keulen
Mensje Francina van der Steen (1946) is een Nederlands schrijfster die publiceert onder het pseudoniem Mensje van Keulen. In het autobiografische Olifanten op een Web (1997), dat Mensje naar aanleiding van de dood van haar moeder schreef, is veel over haar jeugd, latere belevenissen en haar schrijverschap te vinden.

85ste Boekenweek
Zaterdag 7 maart is het zover: de 85ste Boekenweek gaat van start! Van 7 t/m 15 maart is het weer Boekenweek met dit jaar als thema ‘Rebellen en dwarsdenkers’. Het Boekenweekgeschenk met titel Leon & Juliette wordt dit jaar geschreven door Annejet van der Zijl. U ontvangt het Boekenweekgeschenk gratis tijdens de Boekenweek bij besteding van ten minste €15,- aan Nederlandstalige (e-)boeken.

Gegevens

Datum:
15 maart 2020
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
Site:
https://www.paagman.nl/mensje-van-keulen

Organisator

Boekhandel Paagman
Telefoon:
0883383838
E-mail:
boekenweek@paagman.nl
Site:
www.paagman.nl/boekenweek

Locatie

Boekhandel Paagman Centrum
Lange Poten 41
Den Haag, Zuid-Holland 2511 CM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
088-3383838
Site:
www.paagman.nl