Nieuws

Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OegstLeest

8 maart 2020 @ 15:00 - 17:30

€10

OegstLeest is een nieuw cultureel evenement waarbij zoveel mogelijk verschillende kunstdisciplines elkaar ontmoeten. De tweede editie op zondag 8 maart 2020 belooft een spektakel te worden met (lokale) topmusici, gerenommeerde schrijvers, acteurs en dichters.

Op zondag 8 maart tovert OegstLeest het dorpscentrum Oegstgeest van 15:00-17:30 om tot een paradijs voor de kleinkunst.

Tijdens de tweede editie kun je genieten van de befaamde bigband LICKS AND BRAINS die internationaal furore maken. Als special guest niemand minder dan ALEXANDER BEETS als solist. De pers schreeft over Beets; ‘Hij is een van de meest zeldzame tenorsaxofonisten van deze tijd. Zijn bijnaam ‘The Hurricane’ dankt hij aan zijn explosieve en expressieve speelstijl’.

Verder ontstaat er weer kruisbestuiving op het podium met Schrijvers van Oegstgeester bodem. Voor deze editie leest GERWIN VAN DER WERF voor uit eigen werk en ANNE-GINE GOEMANS vertelt over haar boek HOLY TRIENTJE , wat perfect aansluit bij het thema van de boekenweek: REBELLEN EN DWARSLEZERS. Ook verwelkomen we HANS LUDO VAN MIERLO die gedichten van eigen voorleest o.a. uit zijn dichtbundel 250 gram gedachten.

2020 is het jaar van het schrijversdorp en staat in het kader van ”terug naar Oegstgeest”, Oegstleest past daarom mooi in het plaatje van de Dorpsmarketing!

Gegevens

Datum:
8 maart 2020
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€10
Evenement Tags:
, , ,
Site:
http://oegstleest.nl

Locatie

Dorpscentrum Oegstgeest
Lijtweg 9
Oegstgeest, Zuid Holland 2341HA Nederland
+ Google Maps
Site:
http://oegstleest.nl