Nieuws

Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interview met Daphne Deckers

26 maart 2019 @ 20:00 - 21:30

Gratis

In het kader van het thema van de Boekenweek 2019 (23 t/m 31 maart) – De moeder de vrouw – wordt bestseller auteur Daphne Deckers geïnterviewd door goede vriend en journalist Ivan Borghstijn over haar nieuwste boek ‘Dubbel zes’. Natuurlijk is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Daphne Deckers schreef met Dubbel zes een humoristische en scherpe, maar zeker ook liefdevolle en ontroerende roman.

Annabel Brinkmeester presteert het om op één dag alles kwijt te raken wat haar dierbaar is: de nalatenschap van haar ouders, haar relatie, zelfs haar geliefde huis aan de Orthoskade 66. Zonder de financiële hangmat waar ze jaren in heeft gelegen, moet Annabel nu écht de mouwen opstropen en een nieuwe toekomst voor zichzelf bewerkstelligen. Maar al snel raakt ze verstrikt in twee mannen én in twee identiteiten, en stapelen de problemen zich in een razend tempo op. Deckers op haar best in nieuwe roman: herkenbaar, scherp, grappig en ontroerend.

Daphne Deckers is al jaren een van de meest gelezen columnisten van Nederland, haar boek De geboorte van een moeder is nog steeds een bestseller en haar romandebuut Alles is zoals het zou moeten zijn wordt verfilmd. Dubbel zes is Daphne op haar best: grappig, herkenbaar, scherp en ontroerend!

Daphne Deckers presenteerde diverse televisieprogramma’s, waaronder de allereerste Big Brother en was als actrice te zien in enkele series en bioscoopfilms. Daphne Deckers schrijft naast comedyseries voor de televisie ook columns voor De Telegraaf, publiceert boeken over opvoeden, vertaalt toneelstukken en schreef inmiddels drie kinderboeken. Ze is getrouwd met voormalig toptennisser Richard Krajicek met wie ze twee kinderen heeft.

Boekhandel Broekhuis is die avond aanwezig voor de verkoop van ‘Dubbel zes’ en is er gelegenheid tot laten signeren.

Gegevens

Datum:
26 maart 2019
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
Site:
https://www.bibliotheekhengelo.nl/programma/1249-daphne-deckers

Locatie

Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
Hengelo, Overijssel 7551 HV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
074-2452565
Site:
http://www.bibliotheekhengelo.nl