Nieuws

Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Avond met Annejet van der Zijl over haar boeken én het Boekenweekgeschenk 2020

12 maart 2020 @ 20:00 - 22:00

€7,50

Donderdag 12 maart presenteren Boekhandel Quist en de Bibliotheek West-Brabant een avond met niemand minder dan Annejet van der Zijl.
Je bent meer dan welkom van 20.00 tot 22.00 uur in de Bibliotheek Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17.
De avond wordt georganiseerd in het kader van de Boekenweek, die van 7 t/m 15 maart wordt gehouden rond het thema Rebellen & dwarsdenkers.

Een avond over haar boeken en het geschenkboek, over rebellen & dwarsdenkers…
Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen schrijvers van ons land en de auteur van het Boekenweekgeschenk!

Annejet van der Zijl: ‘Ik ben heel blij dat ik het Boekenweekgeschenk 2020 mag schrijven. Net toen dit ter sprake kwam, was ik me aan het verdiepen in een Amerikaans-Nederlandse liefdesgeschiedenis in tijden van onderdrukking en slavernij, de negentiende eeuw dus. Ik ben er inmiddels voor naar Amerika geweest en het is inderdaad een uitzonderlijk verhaal dat me bij uitstek geschikt lijkt voor het brede en hopelijk ook nieuwe publiek dat ik met dit geschenk wil bereiken. Daarbij heb ik natuurlijk zin in de feestweek zelf. Sinds ik boeken maak ben ik al zoveel lieve collega’s, boekenvakkers en enthousiaste lezers tegengekomen – ik hoop ze tijdens de Boekenweek allemaal om me heen te hebben.’

Met bestsellers als Sonny Boy, Bernhard en De Amerikaanse prinses is Annejet van der Zijl één van de bekendste en meestgelezen auteurs van Nederland. Ook jongeren weten haar boeken te vinden, Sonny Boy staat in de top 10 meestgelezen boeken onder examenkandidaten havo en vwo. Voor haar oeuvre, dat voornamelijk bestaat uit literaire non-fictie, ontving Van der Zijl onder andere de Gouden Ganzenveer.

Belangstelling?
Reserveer nu je kaarten voor € 7,50 via info@quistboeken.nl of 0164 240232.

Gegevens

Datum:
12 maart 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€7,50
Evenement Tags:
Site:
https://is.gd/xSkl98

Locatie

de Bibliotheek Bergen op Zoom
Kortemeestaat 17
Bergen op Zoom, Nederland 4600AC
+ Google Maps
Telefoon:
0164243450
Site:
www.markiezaatsbibliotheken.nl