Gratis reizen met het Boekenweekgeschenk op zondag 2 april

Net als voorgaande jaren kan er weer gratis met NS gereisd worden met het Boekenweekgeschenk Makkelijk leven (ook met de e-book-versie). Dit jaar op: zondag 2 april 2017. Wie weet ontmoet je die dag Herman Koch zelf in de trein; traditiegetrouw reist de Boekenweekauteur op de gratis reizen met NS-dag zelf mee om voor te lezen, te signeren en lezers te ontmoeten.

Voorwaarden

Het gratis reizen geldt voor de 2e klas, voor 1 persoon, in treinen van NS, Arriva, Connexxion, Breng, Syntus en Veolia in Nederland.
Bij kaartcontrole toont u bij het papieren exemplaar de voorzijde van het boek. Bij het e-book de pagina waar de barcode zichtbaar is. (Printjes zijn niet geldig als treinkaartje!).**

Bekijk alle reisvoorwaarden op ns.nl/boekenweek >


** Heb je een luisterboek-versie van het Boekenweekgeschenk en wil je gebruik maken van het gratis reizen? Neem vóór vrijdag 31 maart contact op met de klantenservice van de CPNB. Bij overleggen van je aankoopbewijs van een Luisterboek tijdens de Boekenweek, kunnen zij je voorzien van een papieren versie van Makkelijk leven. Met deze papieren versie kun je op zondag 2 april gebruik maken van het gratis reizen.
Kijk hier voor de reisvoorwaarden >
Klik hier voor contact met de Klantenservice van de CPNB >