Boekenweekgeschenk van Herman Koch

Cadeau van uw boekhandel bij besteding van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken*

 

Synopsis Makkelijk leven
Tom Sanders is een gevierd schrijver van zelfhulpboeken en hij leidt een gelukkig leven met Julia en twee volwassen zonen, van wie de jongste, Stefan, zijn oogappel is. Tijdens een verjaardagsfeestje voor Julia staat hun schoondochter Hanna – op wie Tom en Julia niet dol zijn – opeens voor de deur. Snikkend vertelt ze dat ze door Stefan is geslagen en dat dat niet de eerste keer is. Moet Tom zijn lievelingszoon Stefan aanspreken op zijn gedrag? Of loont het misschien meer om de adviezen uit zijn zelfhulpboeken in praktijk te brengen, zoals zijn bekende richtlijn ‘Probeer problemen niet altijd op te lossen door eraan te denken; vaak worden ze eerder opgelost door er niet aan te denken’?

Makkelijk leven laat zien hoe een man die met zijn levensinzichten zo succesvol is opeens alle zeilen bij moet zetten om de problemen in zijn eigen leven het hoofd te bieden.

“In zijn Boekenweekgeschenk Makkelijk leven dist Herman Koch een smeuïge sociale komedie op over een schrijver van zelfhulpboeken die de weg kwijt is, zonder dat hij het weet. Heerlijk.”
Vrij Nederland


Herman Koch
(1953) is bekend als televisiemaker en schrijver. Koch brak als schrijver door met Het diner: het werd aan 40 landen verkocht en de roman stond maandenlang in De Bestseller 60 en wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times. Zijn meest recente roman is Geachte heer M. (2014). Begin 2017 ging de Amerikaanse verfilming van Het diner, met Richard Gere in de hoofdrol, in première.

Het Boekenweekgeschenk is verkrijgbaar in de boekhandel tijdens de Boekenweek 2017 (25 maart t/m 2 april).*

Gratis reizen met NS met het Boekenweekgeschenk

Op zondag 2 april kan er gratis met NS gereisd worden met het Boekenweekgeschenk Makkelijk leven (ook met de e-book-versie). Geldig in de 2e klas, voor 1 persoon, alleen op 2 april, in treinen van NS, Arriva, Connexxion, Breng, Syntus en Veolia, op Nederlands grondgebied.**

 

* Alleen bij deelnemende boekwinkels, bij aankoop van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken, gedurende de actieperiode van 25 maart t/m 2 april 2017).

** Heeft u een luisterboek-versie van het Boekenweekgeschenk en wilt u gebruik maken van het gratis reizen? Dan heeft u hiervoor het e-Boekenweekgeschenk dan wel de papieren versie voor nodig. Neem voor vrijdag 31 maart contact op met de klantenservice van de CPNB. Bij overleggen van uw aankoopbewijs van een Luisterboek tijdens de Boekenweek, kunnen zij u voorzien van een papieren versie van Makkelijk leven. Met deze papieren versie kunt u op zondag 2 april gebruik maken van het gratis reizen.

Kijk hier voor de reisvoorwaarden >

Klik hier voor contact met de Klantenservice van de CPNB >