In de boekwinkel

De Boekenweek wordt jaarlijks volop gevierd in de boekwinkel. Met mooie boeken, feestelijke activiteiten én speciale Boekenweek-uitgaven.

Boekenweekgeschenk van Herman Koch

Herman Koch schrijft het Boekenweekgeschenk 2017. Titel: Makkelijk leven. Het Geschenk is verkrijgbaar in de boekhandel tijdens de Boekenweek 2017 (25 maart t/m 2 april).*

Herman Koch (1953) is bekend als televisiemaker en schrijver. In 2009 brak hij door met Het diner (Ambo | Anthos, 2009)Hij won er de NS Publieksprijs mee en de roman stond maandenlang in De Bestseller 60 en wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times. Hierna volgde Zomerhuis met zwembad (2011) en Geachte heer M.(2014). Zijn meest recente roman is De greppel (2016). Begin 2017 gaat de Amerikaanse verfilming van Het diner, met Richard Gere in de hoofdrol, in première.

connie_palmen_300Boekenweekessay van Connie Palmen

Libris Literatuur Prijswinnares Connie Palmen (Prometheus) schrijft het Boekenweekessay 2017 bij het thema Verboden vruchten. Titel: De zonde van de vrouw.

Meer informatie volgt.

Lees meer over auteur en thema >

Activiteiten

Bekijk welke activiteiten er in de boekwinkel(s) rondom de Boekenweek georganiseerd worden. Naar het activiteitenoverzicht >

* Alleen bij deelnemende boekwinkels, bij aankoop van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken, gedurende de actieperiode.