Nieuws

Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Boekenfest’17

maart 11 @ 19:30 - maart 12 @ 05:00

€14,95

BOEKENFEST’17 IN DE NIEUWE KOLK MET HELEEN VAN ROYEN, ARTHUR JAPIN, PETER BUWALDA EN MEER

Vanmiddag onthulde DNK-directeur Hanneke Bruggeman, samen met Andrea van Gernst van Univé, een banier met daarop de gezichten van de bekende schrijvers die op het BoekenFEST’17 zullen verschijnen. Op 11 maart aanstaande viert DNK dit festival bomvol schrijvers, optredens en muziek. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Univé, Best Western Hotel De Jonge en Restaurant BijJaap.

Op 11 maart aanstaande viert DNK het BoekenFEST’17. In alle hoeken van De Nieuwe Kolk kunnen bezoekers genieten van de diversiteit van die de Nederlandse literatuur te bieden heeft. Het thema van de Boekenweek is Verboden vruchten waarbij verleiding centraal staat. Om die reden heeft het BoekenFEST’17 een extra verleidelijke programmering!

Er worden deze avond optredens verzorgd door schrijvers Arthur Japin, Peter Buwalda, Heleen van Royen, Maarten Spanjer, Marjan Berk, Marcel Möring en vele anderen. Bij het optreden van Marcel Möring is er speciale aandacht voor het honderdjarige bestaan van de Asser bibliotheek. Naast deze optredens kunnen de bezoekers op blind date met de aanwezige personalities in een speciaal daarvoor bestemde kleedkamer. Abdelkader Benali en Saida Nadi Benali brengen het meest heerlijke uit de literatuur tijdens een literaire kookles en er wordt een live-uitzending van Kolkende Taal Late Night uitgezonden. De avond sluit af met een swingende afterparty met live muziek.

Kijk voor het volledige programma en het bestellen van tickets op bibliotheekassen.nl/boekenfest.

Gegevens

Begin:
maart 11 @ 19:30
Einde:
maart 12 @ 05:00
Kosten:
€14,95
Website:
http://www.bibliotheekassen.nl

Locatie

De Nieuwe Kolk
Weiersstraat 1
Assen, Drenthe 9401 ET Nederland
Telefoon:
088-0128888
Website:
http://www.bibliotheekassen.nl/boekenfest

Organisator

Bibliotheek Assen
Telefoon:
0880128899
E-mail:
info@bibliotheekassen.nl
Website:
www.bibliotheekassen.nl